donderdag 30 mei 2024

Dansconditie 60+


'Waar was je', vragen ze allemaal. Ik heb iets raars met het fenomeen 'meivakantie'. Ik weet nooit wanneer die is en ik heb er ook een soort weerstand tegen. Toen ik nog werkte moest ik in de schoolvakanties altijd voor de werkende ouders opdraven. Dus ook de meivakanties. Als ik al in mei een weekje weg wilde moest je uitkijken dat je dat niet in de meivakantie deed. Natuurlijk schikte je in, maar het had toch iets onbehaaglijks. 

Enfin... dat is nu voorbij, maar nog steeds snap ik die meivakantie niet. Die duurt wel twee weken. Vroeger begon die vanaf Koninginnedag, nu dus Koningsdag, Hemelvaart viel erin, wat voor mijn gevoel ook Pinksteren. Het zal wel niet.

De hele maand mei hadden we geen koor, dus ik had de conclusie getrokken dat we dan ook wel geen dansklas zouden hebben. Niet gecheckt. Dus nu heb ik twee weken gemist en hebben ze alweer een nieuw dansje ingestudeerd op 'Isn't she Lovely' van Stevie Wonder. Kan ik weer niet meekomen.

Het is ook wel een domme uitleg die ik geef waarom ik er twee weken niet was. De dansjuf dacht al dat ik helemaal gestopt was. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten