zondag 2 juni 2024

De Familiedag

Vrijdag is het goddank droog, maar als Bobby en ik vrijdagavond alvast naar Heerde afreizen regent het weer behoorlijk. Schoonzusje appte al dat ze de hele dag bezig zijn geweest hun tuin en oprijlaan droog te pompen. 

Maar aan Heerde zijn die vrijdagavondbuien voorbijgewaaid en zo is de Familie Tuindag bijna weer droog. Diep diep diepdankbaar ben ik als Nichtje en haar familie zaterdagochtend kwart voor tien met die enorme partytent van hen aan komen rijden en in drie kwartier opzetten. Daar zetten we de biertafels in. Er zijn balonnen mee, tafelkleedjes. Twee buffettafels, twee statafels, koffie en thee-apparaten, bakken met kopjes, glazen, borden en bestek van de Party Verhuur Zwolle. Diverse familieleden komen met zelfgebakken taarten aan. Het is geweldig. 

Na de lunch (met 75 mooie minibroodjes) wandelen we met zijn allen de zandafgraving van Heerde rond (Heerderstrand) en spelen we Midgetgolf. En dan allemaal een grote ijsco en weer terug naar de tuin van Schoonzusje. 

Om zes uur wordt het diner bezorgd door een hippe catering uit Elburg. En aan het eind helpt iedereen alles weer op te ruimen en mogen we huiswaarts. Wat een geweldige dag. Daar mag ik trots op zijn, want ik had het allemaal bedacht en georganiseerd, en ook op Zus4 die vanuit MeckPom steeds meedacht met de keuzes en me ondersteunde, en op Nichtje die toch maar mooi met die enorme partytent uit Oosterbeek kwam, en op Schoonzusje & Zwager die het allemaal welkom heetten op hun terrein. Pff. 

Zo'n Familiedag organiseren is best enerverend en soms zenuwslopend, maar zoals altijd komt alles goed. Uiteindelijk is het allemaal een grote bom liefde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten