woensdag 5 juni 2024

Diemerbos

Dia was jarig en Hani501 en ik hebben haar uitgenodigd voor een lunch in het Diemerpark. Ik ben dol op het Diemerpark, zeker als de zon schijnt en het waait. Er komen fietsclubjes uit heel Amsterdam, bewoners van IJburg en de Bijlmer, denk ik, veel mensen met honden want die mogen er los, en mensen van buiten de regio zoals wij. De eerste keer dat ik er was was met Will. In maart herdachten we hier haar overlijden.. 

Dia en ik bespreken de volgende wedstrijd van de Oranje-Leeuwinnen. Afgelopen vrijdag in het Kasteel toen ze tegen de Finsen speelden zijn we niet geweest, dat was rampzalig. Onze volgende kans is de wedstrijd tegen Italiƫ in het stadion van Fortuna Sittard. Half juli. Is het een idee als we er overnachten? stel ik voor. Want die wedstrijden beginnen om 20.45 en zijn rond 23u afgelopen. Dan moet je dat stadion nog uit, naar de auto, in de file van voetbalfans. En Sittard is 7 kwartier rijden. En Dia moet dan nog door naar Amsterdam.

Het is meteen een hele planmenmakerij. Een hotel. We gaan met de trein op onze Keuzedag. We huren daar een OV-fiets. Is er een Museum voor Hedendaagse Kunst? Ja dat is er. En Dia wil ook naar het Toon Hermans Museum. En Mexicaans eten. De voorpret van weer een Topuitje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten