zaterdag 27 juli 2024

Afscheid van de camping

Langzaam nemen we afscheid van de camping en de Plöner See. Het is geen vrolijk plaatje maar er komt vannacht nog regen en onweer, maar daarna is dat over en lijkt het definitief op te klaren.

We zouden hier zo nog wel een week willen blijven, zo prettig is het hier, maar één keer de boel verhuizen is ook niet slecht. Het is weekend en de camping stroomt weer vol. Ook weer groepen. Er is heel veel te zien.    
Naast ons staan nu drie grijze kampeerbussen met drie stellen en elk een hond, en kano's en sups (stand up peddle). Aan het eind van de middag gaan een paar van hen volleyballen en Bobby mag ook meedoen. Zo lang als ik hem ken volleybalt hij elke woensdagavond, maar dat heb ik nog nooit gezien. Als dat klaar is gaat hij voetballen mer de kleine jongetjes.

Vanmiddag hebben we nog eens gedelibereerd over de volgende bestemming. Dat kwam: Bobby zei: als reactie op mijn voorstel om niet helemaal naar Skagen te gaan en in Duitsland te blijven: 'We kunnen toch wel één dag naar Denemarken?' Toen realiseerde ik me dat ik helemaal niets van Denemarken weet, niet eens welk deel Jutland heet. Laat staan wat leuk zou kunnen zijn en hoe dan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten