maandag 15 juli 2024

De fietsdrager

The never ending story met de fietsdrager, beste keus ANWB, die we vorig jaar ruim vóór de vakantie kochten maar waarvan de verlichting het niet goed deed. Op een gegeven moment ben ik maar opgehouden om erover te schrijven, omdat ik ook niet meer wist wat. Bobby was ermee naar diverse mannetjes en vrienden en de ANWB geweest, iedereen vond/deed iets maar het probleem loste zich niet op. De verlichting van de drager deed het niet, of in elk geval niet correct. En de remlichten en richtingaanwijzers moeten het toch zeker goed doen. Omdat ik er geen verstand van heb zeg ik al gauw: 'Breng hem toch naar Dirk (de garage), wat een energie', maar dat is dan tegen dovemansoren. 

Maar uiteindelijk heeft hij het toch gedaan. Dirk vond fouten in de bedrading in de auto én in die van de fietsdrager. Honderden euro's extra, dit akkevietje met ANWB Beste Keus. Nu gaan we het zien. 

Het is een tsmelijk ingewikkelde fietsdrager, vind ik. Ik moet 'm nog leren kennen. Nu maar hopen dat de fietsen echt goed vast staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten