dinsdag 30 juli 2024

Witgoed

Op deze camping Gut Oehe direct onder de Oostzeedijk staan we tussen het witgoed, we zijn maar een paar tenten. De perceeltjes zijn niet zo groot dus de witte gevaarten staan hier en daar zij aan zij. Kop aan kont. Op ons veldje valt het mee, maar een aantal plekjen zijn vereserveerd dus dat gaat nog komen. 

Ee komt ren enorme caravan aangereden, voortgetrokken door een grote zwarte SUV, en die zegt dat hij op de plek pal voor onze plek staat. Heeft hij gereserveerd. Oei. Heel gedelibereer over wat nou precies de grenzen zijn. Volgens onze buurman staan wij fout. Als wij veldje 122 hebben moeten wij links van de genummerde steen staan en wij staan rechts...

Wij vragen de nieuwe gasten of ze niet op nummer 97 kunnen gaan staan, die is ook nog vrij, weten wij, en groter en vrijer. Eerst sputteren ze nog tegen, want nummer 100 hadden ze toch gereserveerd, maar uiteindelijk gaan ze terug naar de receptie en krijgen ze nummer 97. Iedereen blij, behalve dan dat wij ons realiseren dat dit nog wel een paar keer kan gebeuren.

Verder zijn we gewend aan de camping en de buren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten