zondag 17 augustus 2008

Sonja

Mijn vaste lieve lezertjes herinneren zich vast Sonja nog wel, die reiki toepaste op mijn kat Vespa en met wie ik- o schande! - de gek aanstak door haar letterlijk hier te gaan citeren. Waarschijnlijk heeft ze werkelijk telepatische gaven. Want net toen ik van de week aan haar dacht - want Vespa heeft weer kuren - kwam er een mailtje van haar of ik een verhaaltje wilde schrijven over de behandeling die zij Vespa had gegeven, voor de website die zij is begonnen. En of ze dan een foto van Vespa en mijn ervaring op de site mocht plaatsen.

O! Ze moest eens weten. Op haar site, die 'Praten met dieren' heet en nog erg in ontwikkeling is, staat een foto van Sonja met haar paard. Zo open, zo hartelijk. Nu wil ik natuurlijk heel graag op haar verzoek in gaan. Zit nu met een groot dilemma: zal ik een mooi gevoelige bijdrage over Vespa en haar wonderbaarlijke genezing schrijven, zal ik het doen met alle skepsis in mij, of zal ik grappen maken?

Vespa heeft wéér over de gereedschapskist en nu ook over de boormachine gepist. Wat zou er zijn? Misschien moet ik het Sonja maar weer eens mailen. Ze heeft haar opleiding genoten via het boek Communiceren met dieren. Ook maar eens lezen?

De site van Sonja

Geen opmerkingen: