woensdag 30 november 2022

Voorlopen

Met Nieuwe Wilma loop ik de volgende Stille Wandeling voor. Die is 18 december. We  kijken of de startplek duidelijk is, of er een plekje is om te verzamelen, waar we halverwege gaan pauzeren, of de overstaphekken voor iedereen te doen zijn, of het niet te drassig is, of er waar nodig een alternatief is… 

We hebben afgesproken bij de parkeerplaats van Staatsbosbeheer bij de ingang bij het Gagelbos. Op de plattegrond van het ‘park’ staat deze parkeerplaats aangegeven als 'P4', maar bij de parkeerplaats staat dat niet. Ze rijdt door naar de parkeerplaats bij het Fort. Niet erg, maar dus onduidelijk.

Leuk om wéér te merken hoe onbekend en positief verrassend dit lege polderland met al die luchten vlak boven Overvecht wordt ervaren. Ook nu nieuwe Wilma weer. De route is zo eind november héél drassig, uren later heb ik nog natte sokken. 

Nieuwe Wilma wil ook graag een aantal labyrinten gaan lopen, in een groepje, dat lijkt me ook wel leuk. Ik denk daarbij aan Casella in Hilversum, de Woudkapel in Bilthoven, en Samaya in Werkhoven. Maar zij wil graag beginnen bij haar kerk in Overvecht waar in het grasveld ook een labyrint aangelegd is, maar die plek vind ik niet zo mooi.

Geen opmerkingen: