donderdag 26 januari 2017

Zevenaar?

Eens per twee maanden maak ik een onkostendeclaratie. Dat is heel veel werk. Maar wel de moeite waard want ik reis wat af. Die declaratie kost wel anderhalf uur werk. Ik moet in een Exel-sheet invullen waar ik was en waarom, met datum, adres, postcode, kilometers en bewijs. Eens per half jaar voeg ik daar de parkeerkosten bij, die ik via Yellowbrick betaal. Daar heb ik alleen geen bonnetje van. Wel kun je op de site van Yellowbrick je transacties inzien, als je tenminste je klantnummer enzo hebt.

Dus ik mijn transacties bestuderen. De meeste kan ik traceren. Waar ik wanneer was en waarom. En wat voor het werk was, en wat niet. Erg mysterieus is mijn bezoek op 3 november 2016 aan Zevenaar. Ik ben bij mijn weten nog nooit in Zevenaar geweest. In mijn agenda vind ik ook geen clou.

Als ik het adres Google waar ik geparkeerd zou hebben  komt er een lelijke jaren zestig nieuwbouwstraat naar boven. Wat is hier gebeurd? Wie heeft hier uit mijn naam geparkeerd? Het triggert de fantasie wel. Bobby? Wat deed hij daar? Maar dat kan niet, want het gaat niet om de auto zelf, maar om je telefoon.

Geen opmerkingen: