vrijdag 20 januari 2017

Herstellen

Nog even van 08 tot 09 werken en dan ben ik vrij. Eerst maar weer eens naar bed, want ik heb hoofdpijn en stramme schouders. Zal ik de hele dag in bed en/of op de bank blijven, zal ik naar Westbroek de natuur in, of zal ik naar het Haags Gemeentemuseum kunst kijken? Het is een schitterend zonnig dag, een dag in bed is dan een verloren dag, maar ik wil niet in mij eentje naar de zodden. Ik app Peeq, die echter stil blijft. Net als dat het dan maar Den Haag wordt, antwoordt Peeq 'ja leuk!' en worden het alsnog de Westbroekse zodden.

Het is er prachtig, maar in het geheel geen wintertafereel zoals ik hoopte. Peeq herinnert zich nog dat ze hier schaatste.

We doen de 15 km, wat betekent: het Bert Bospad vanaf parkeerplaatsje Westbroek, dan naar Tienhoven, en tenslotte over het asfalt terug naar Westbroek. Ik wil allemaal prachtige foto's maken, maar de telefoon is niet bestand tegen de kou. Dus kan ik nu niet laten zien dat in Tienhoven de mensen hun kinderen op het ijs laten schaatsen. Het ziet er zo onbetrouwbaar uit. Waarom doen ze dat? De hunkering naar winterse ijspret is enorm. Dat heb ik ook. Maar geen haar op mijn hoofd. 

Geen opmerkingen: