zondag 15 september 2019

Feest

Het is een geweldig feest, de 60e verjaardag van Zus4. Ze houdt het in hun schuur en dat klinkt misschien een beetje zielig maar dat is het niet. Kijk maar. Wie heeft er nou zo’n schuur?

Ze heeft geweldige vriendinnen die haar helpen met de inrichting en de taart en de bediening, een cateraar voor het diner, de zonen voor de algehele ondersteuning en de regie, en iedereen doet stukjes. De dansmariekes uit het nabijgelegen dorp, onder leiding van haar schoondochter, Zus 1 met Tulpen uit Amsterdam, Zus3 met een lijn met feestvlaggetjes met foto’s uit het leven, het dameskoor, de schoonfamilie, Nichtje speelt op de sax, Jongste Nichtje de jazzzangeres met een prachtige ballad, de fietsvriendinnen hebben een act, en zelf doe ik ook twee liederen gelardeerd door een band met beeld en geluid gemaakt door Broerlief. Een op ‘Lili Marlen’ van Marlene Dietrich en een op ‘Ein bisschen Frieden’ van Nicole.

Het allermooist vind in de compilatie die Broerlief gemaakt heeft op ‘Ich bau dir ein Schloss’ van Heintje. Wat een fuif. Ik hoop dat anderen foto’s hebben gemaakt, want dat is er helemaal bij ingeschoten.

Het basismateriaal:

Geen opmerkingen: