vrijdag 2 december 2022

Waddinxveen

Er ligt een verkeersboete op de tafel wegens te hard rijden en wel te Waddinxveen. Omdat de nieuwe auto op naam van Bobby staat komen de boetes ineens bij hem binnen. ‘Wat deed jij in Waddinxveen?’ Ik heb de boete al betaald en voor mij is daarmee de kous af. ‘Maar wat deed jij in Waddinxveen?’ Ik heb helemaal geen zin dit te vertellen.

Nou goed dan. Via Facebook kreeg ik filmpjes van een dame genaamd Bianca van een Haagse marktkraam ‘Curved Angels’, mode voor de wat grotere maten. Ik was geamuseerd, heb me geabonneerd, en sinds een paar weken zie ik dagelijks filmpjes waarin ze zelf haar nieuwverworven kleding showt. Behalve die Haagse marktkraam heeft ze ook een loods in - u raadt het wellicht al - Waddinxveen. Voor wie dat niet weet: Waddinxveen ligt vlakbij Gouda. Ik was gecharmeerd van een deel van het assortiment en wilde wel eens kijken en voelen. 

Maar nergens staat duidelijk en eenduidig wanneer die loods open is. Als ik al wat informatie vind is die tegenstrijdig. Ik besluit het bezoek aan Waddinxveen te combineren met een bezoek aan de Kunsthal in Rotterdam. En dan vooraf eerst naar Waddinxveen. 

Het is nu twee weken geleden. Het was een heel gezoek, ik was er om 14u en de loods bleek gesloten. Een handgeschreven A4-tje op de deur meldde dat de loods deze vrijdag open was van 15-17. Op de site stond 13-17u. Dus toen reed ik toch een beetje teleursteld door het verrommelde Waddinxveen naar Rotterdam. Heb ik zeker ergens 60 gereden waar je maar 50 mocht. 

De terugweg van Rotterdam naar huis had ik enorme file en was ik te laat voor Waddinxveen. 

Maar toevallig had Bobby dat akkevietje vorige week met die sproeiende benzineslang en de Wegenwacht óók daar bij Waddinxveen.  Maar dat was een andere datum dan op de boete staat. Maar omdat ik niet wil vertellen wat ik in Waddinxveen deed, van die Curved Angels, vermoedt hij dat ik een lover heb ik Waddinxveen.

Geen opmerkingen: