donderdag 19 januari 2012

Events

Events zijn het antwoord. Waarop? Daarop. Het is een grote herbeleving.

Twee jaar geleden organiseerden we van het werk een Gala in de Groote Industrieele Club. Toen droeg ik de eerste feestjurk van mijn leven. Het moest een soort hoogtepunt worden, waar ik met veel spanning naar toe leefde. Ik blogde voornamelijk over mijn zoektocht naar de jurk. Er gebeurde echter veel meer waar ik van in de stress schoot.

Nu doen we geen Gala maar een 'eenvoudig' Winter Dinner. Vanwege de tijdgeest. De dresscode is geen jurk, maar een Noorse trui. Dat heb ik bedacht. Leek me leuk, dan kan ik die trui uit het kille Madeira nog eens gebruiken. Ik ben er al wéken, zo niet máánden mee bezig. Buitenlandse spreker, Jurybezoeken,  Jurybijeenkomsten, Juryrapporten, Lofredes, Powerpoints, Persberichten... En dit alles naast het gewone werk, in nauwe samenwerking met Vinnie, RoRo7 en Hani501. Werk werk werk.

Vorige keer hintte Bobby mij de song: 'Its My Party And I Cry If I Want To' en zo voelt het nu weer een beetje. Alleen mis ik toenmalige Nieuwe Baas die van het toneel is verdwenen. Met haar zweepten de vreugden en diepten hoger en dieper op. Nu beleef ik het elke avond alleen. Morgen gaat het plaatsgrijpen. Morgenavond zijn we hopelijk weer apetrots.

Geen opmerkingen: