dinsdag 7 juni 2016

Jurpje

Volgende week gaat Nichtje trouwen en nu word ik toch ook wel aangestoken door het fenomeen jurk. Nichtje is enorm gelukkig. Stralend. Haar man ook. Het pril geluk straalt helemaal op de mensen af.

Zus3 - Moeder van de Bruid - heeft al een jurk gevonden, wat natuurlijk enorm belangrijk is, als Moeder van de Bruid. Op een Amerikaanse internationale  jurkensite vind ik fantastische jurken, rechts, waar als reactie soms onder staat hoe geschikt ze zijn voor de Moeder van de Bruid, maar de levertijd is meerdere weken, dus dat gaat helemaal niet. En ze hebben een behoorlijk slanke taille. En ze zijn van polyester, dus dat moet ik al helemaal niet willen.

En misschien zijn ze voor een Tante (maar wel de LievelingsTante) wel een beetje overdressed. Maar toch raak ik dit plaatje niet meer kwijt. Waar vindt men te Utrecht zo'n jurp?

Zus4 adviseerde, vanwege dat ik ook de dunste niet meer ben: 'Neem dan een tuniek!' En deze (links) vind ik op de site van een rijpe-dames-modewinkel Kay Fashion te Overpelt in België. Woensdags gesloten.

Ineens herinner ik me een eerdere jurken-obsessie toen ik jaren geleden op zoek moest naar een gala-jurk. Die ik na welken zoeken vond was fantastisch, en is dat nog steeds, maar die is werkelijk overdressed.


Geen opmerkingen: