woensdag 8 juni 2016

Tel uw zegeningen

Vanavond om 18.30 uur hebben we de eindelijk oprichting van de VVE. Want al die kwesties van het achterterrein blijven liggen, zoals die 41 parkeerplekken voor de 42 huizen, de te smalle parkeerplaatsen, het prille gras op de ritterplaten dat platgewalst wordt door buurauto's  en de te smalle toegangspoort omdat er niemand over gaat en er nog geen VVE is. Dat ik op mijn grasplaat planten en keien gezet heb om het overrijden te voorkomen vinden sommigen geloof ik niet fijn. Maar ik doe het toch. Tot het gras volgroeid is.

Over de te smalle rijweg, parkeerplaatsen en toegangspoort hebben we vorige week een brief gehad. Er staat in dat het is zoals het is, gevolg van misberekeningen, fouten, nieuwe inzichten, maar niets meer aan te doen. Daar is de 16e een vergadering over, hoe nu de kwesties op te lossen uitgaande van de huidige stand van zaken. 

Vanavond gaat de VVE opgericht worden: de Vereniging van Eigenaars Parkeerplaatsen Huis te Zuylenlaan. Dat gaat natuurlijk niet over de indeling van dat terrein, maar over hoeveel we moeten gaan betalen en wanneer en wie er in het bestuur gaat. En hoe we dat doen als we in gebreke blijven. 

Aan de uitnodiging hangt een document van 27 pagina's. Sinds ik Windows10 heb opgedrongen gekregen doet mijn printer raar. Dit document met 27 - ongenummerde - pagina's kan hij echt niet aan. Hij stopt halverwege met printen. Steeds weer. Ligt dat aan het document? Ligt het aan de printer? Gek word je ervan. Waar ben ik? Zo ben ik op mijn vrije dag anderhalf uur bezig met printer-aan-printer-uit. Printer-uit gaat niet, dan maar stekker-eruit. Dan is er weer een wachtrij printopdrachten die niet te deleten is. Printerpatroon dat leeg is.

Uiteindelijk print ik de pagina's maar één voor één. Tel uw zegeningen. Dan kun je eindelijk gaan lezen.

Geen opmerkingen: