zaterdag 18 maart 2017

Aankomen

 Het is nog wel even wennen. We slapen op een zolder zonder ramen en de ramen beneden hebben allemaal houten luiken. Het is inktzwart in de nacht. Goed voor Alpträume

Als het ochtend is ga ik er maar eens op uit. We moeten tenslotte ontbijt. Er zijn hier diverse 'bakkertjes', panederia heten die als ik het wel heb, maar die verkopen allemaal alleen maar harde witte puntjes. Niemand verkoopt hier pan integral. Verder zijn de diverse supermarktjes allemaal donkere holen zonder daglicht en met onduidelijk aanbod. Digitale weegschalen hebben ze wel, maar geen kassa's. De optelsommen worden op ruitjespapier gemaakt.

In St. Lucia zijn de luchten woest, woelig en donker. Prachtig! Maar eh... het zal toch niet weer zo'n vakantie worden - zoals ooit op Madeira - dat we truien en dekentjes moeten kopen? De temperatuur wisselt per kwartier. Als de. zon schijnt zijn je sokken en schoenen meteen veel te warm, maar meestal schijnt/ie niet. Ik heb zin eens lekker te gaan huilen. Misschien moet ik eerst maar eens een boek lezen.

Geen opmerkingen: