zaterdag 25 maart 2017

Wandeling 4

We moesten maar weer eens wandelen, al groeit de neiging om de hele dag in bed te blijven liggen. We zitten nu in een appartementhotel met volpension, wat we niet wisten: ontbijt, diner en een pittige lunchbox. Het hotelpersoneel rekent er ook op dat wij wandelen. 

Bobby zoekt weer een 'makkelijke' wandeling uit, wat ik eerst voor zoete koek aanneem, maar dan schrik dat die toch weer 2.45h duurt. Dus langer. Een uurtje, heeft Henk die niet in de aanbieding? Nee dus. 

Ook deze wandeling naar de punt Alta Vista is weer behoorlijk abominabel beschreven en bewegwijzerd. Om te beginnen staat bij het beginpunt al niet op de bordjes wat er zou moeten staan, en dan ga je al weifelend van start. Moeten we dit wel doen? Dit is geen landschap om in te verdwalen. De kans dat je er nooit meer uit komt lijkt me behoorlijk aanwezig. 

Maar we gaan natuurlijk toch en de uitzichten op verten met rotspartijen hoogvlakte, de oceaan, strandjes, branding, waterbassins, Tenerife maken al het gemopper goed. Ze zijn weer schitterend en dichtbij aan onze voeten zijn prachtige bloemen. Het is koud, maar ook zonnig. 

Geen opmerkingen: