woensdag 8 maart 2017

Vrouwendag

Bébé
Mandy vindt het maar typisch dat ik precies op Internationale Vrouwendag mijn werk ga verzaken door op Bébé te gaan passen. Het komt ook helemaal niet uit, geef ik onmiddellijk toe, maar ik doe het toch. Omdat ik het zo leuk vind zou ik niet weten waarom ik het níet zou doen. 

Het is leuk, Ik heb nu niemand meer achter de hand, ik mag het helemaal zelf doen. Bébé huilt af en toe, maar dan geef ik haar  een flesje Moedermelk en dat helpt goed. ('Ja, lekker veel flessen - tantes mogen dat!' reageert Bien met wie ik per mail blijf doorwerken). Het is bijzonder om zo huisvrouwelijk thuis te zijn. Er komen postbodes met pakjes en dan weer buurvrouwen voor de pakjes. Ik vraag een buurvrouw binnen: 'Wil je mijn baby zien?' En later belt ze weer aan: 'Zal ik boodschappen voor je meenemen?' Wat heb ik een mooie Vrouwendag!

Bébé woont in Nijmegen. Best ver. Maar dat weer houdt me niet. Sterker nog: ik heb me bij nog een Bébé (van 6) aangemeld, als oppastante. In de buurt van Oss. Ook lekker handig.

Geen opmerkingen: