woensdag 22 maart 2017

Las Longueras

Na de uitdagende dag van gisteren zijn we in een paradijs beland: hotel Las Longueras in de vallei ten ooosten van Agaete. Het wordt omschreven als een heus koloniaal landhuis, de familie schijnt er ook nog te wonen, en er zijn circa 7 autootjes dus circa 7 stellen te gast. Als je de folder mag geloven hebben hier vele beroemdheden gelogeerd: politici, schrijvers, kunstenaars, en hier hun vriendschappen gevoed.

Alles is misschien niet chique maar wel heel goed verzorgd en paradijselijk. Dit wil ik iedereen aanbevelen voor een paradijselijk weekje weg. Er is een schitterende tuin bij, een zwembad, een boomgaard met sinaasappelbomen en uitzicht op die bergen. Er is een zwembad, overal prestige zitjes, tot hangmatten tussen palmbomen aan toe, een bibliotheek, you name it. In de tuin lopen kippen te tokken en overal geuren en gekwinkeleer van vogeltjes. 

Het is een paar kilometer van zee, er is een haven met vistestaurantjes en de veerboot naar Tenerife. Je kan het online vinden. Wij hebben het gekregen via Stap, maar ElizaWasHere biedt het ook aan, bijvoorbeeld een weekje voor ca 800 euro per persoon, inclusief vlucht en otootje. 

Geen opmerkingen: