dinsdag 8 augustus 2023

Camping

Overigens is het ondanks de kou heel leuk op deze camping. Het is een eenvoudige natuurcamping, maar alles klopt. Het fijne is dat er haast geen caravans en campers zijn. Er staat een aantal grote tenten van mensen die hier weken achtereen verblijven, en die hier wandelen en fietsen.  Er zijn goeie wandelkaarten en er is veel te doen. Goeie foldertjes ook.

Er staan behoorlijk wat kleine kampeerbusjes, vaak voor twee maar ook regelmatig met mensen alleen. Het is erg leuk om naar al hun geniale oplossingen voor behaaglijk campingleven in die busjes te kijken. Dat zijn vaak fietsers. Dan zijn er motorrijders met kleine trekkerstentjes. 

Er zijn wel gezinnen met kleine kinderen, maar niet zoveel. De plekken waar je kunt staan zijn behoorlijk groot en elke plek heeft een vuurplaats.  

De douches en wc’s zijn goed. Er zijn voldoende afwasplekken. Een koelkast voor de gasten. Alleen het winkeltje dat maar een paar uur open is is belachelijk duur. Maar ze verkopen wel weer CampinGaz, wat fijn is omdat je nooit weet wanneer de tank leeg is.

De foto heeft Bobby gemaakt om te laten zien hoe ik op de camping zit te tekenen. Zoekplaatje. 

Geen opmerkingen: