maandag 3 maart 2014

Maandag wasdag

Het is nog maar maandag en het werk vliegt me alweer om de oren. Weer zo'n dag van 08u tot 18u. Het gaat allemaal over de boekhandel en de doorstart van Polare, dus je wilt ook niks laten liggen, maar my god!

Ik heb dan ook het gevoel dat ik doordeweeks hier helemaal niets meer te melden heb, behalve dan over die ondernemers die de Polare-winkels hopen over te kunnen nemen, die ik allemaal aan de lijn probeer te krijgen. Soms lukt dat, maar vaak lukt dat ook niet, of niet meteen, of pas 's avonds als je echt niet meer wilt.

Het is geen klacht, want het is ook erg leuk en spannend. Waar ik op zo'n dag bijvoorbeeld enorm van geniet is van de dochters van een van de boekverkopers van de Rotterdamse winkel Donner, die de Facebookpagina DonnerMoetBlijven maken. Zij kunnen dat gewoon, het zit ze in de genen, en ze doen het zó leuk, dat ik ze graag een complimentje wil maken. 

Ze hebben ook al onvoorstelbaar veel likes verrworven in een twee weken tijd. Ze zetten erg geestige foto's op de tijdlijn. Zoals deze. Die blijkt van een Amerikaanse bibliothecaressensite te komen. En daar heb ik dan weer leuk en snel contact met ze over. Ze kunnen gewoon per omgaande een high res foto sturen als je daarom vraagt. Niet van deze foto helaas.

Geen opmerkingen: