maandag 2 mei 2022

Feesje

Ik heb mijn vriendinnenfeesje. Met minitompoucjes. Wat is dat toch leuk en gezellig elke keer weer. Ik heb zulke leuke vriendinnen en ze hebben het onderling ook zo leuk. Mirjam komt helemaal op de fiets uit Hoenderloo. Hani501 uit Heeg. Will en Diana uit Amsterdam. Er zijn vier Utrechtse vriendinnen, waaronder de Duitse vriendinnen. Ik heb de hele dag gekookt en ze vinden alleas heerlijke Vooral over mijn bietensoep (met ook appel, pastinaak en room) zijn ze zeer te spreken. Krijg mooie planten, mooie boeken, een lief icoontje. Het is helemaal niet erg om 65 te worden als je zulke leuke vriendinnen hebt.

Een verrassing is dat er een hele tijd hartstochtelijk over Boet Zoekt Vrouw wordt gepraat. Dat ik ook kijk was niet verwacht want ik blog er niet over. Dat we nu as we speak de aflevering missen. Of Evert Maud zal kiezen. 

Mirjam die uit Hoenderloo is komen fietsen blijft logeren. Na afloop van het feesje gaan we samen Boer Zoekt Vrouw terugkijken. Dat is gezellig, want ik kijk altijd alleen. En ja hoor: Evert kiest Maud. En Janine kiest Sander. Bobby trekt zich teruggetrokken op de bibliotheek en kijkt voetbal.

Recept bietensoep:

Geen opmerkingen: