maandag 23 mei 2022

Spruitjespuree

‘Wat een prachtig eten weer! Je lijkt wel een foodie’, complimenteert Bobby. ‘Dit recept moet je óók bewaren!’ Vandaar dat er nu alweer een recept op dit blog staat. Dat wordt geen gewoonte hoor, twee recepten per week is max.

Daar komt-ie: kabeljauw met spruitjespuree en garnalen. Het recept komt net als de vorige van de nieuw-ontdekte site Flying Foodie. Ik had slechts 350 gram spruitjes en dat vond ik wat weinig dus ik heb nog 3 aardappeltjes toegevoegd, voor het volume. De puree maak je smooth met kokosroom. De vis rol je volgens de aanwijzingen in serranoham, maar ik nam andere ham, flinterdunne plakjes. Dat rolt wat makkelijker. Vis gerold in ham gaat in de koekenpan. 

En dan aan het eind zeekraal en Hollandse garnaaltjes. Het is allemaal heel mooi en luxe. Pas net zie ik dat het een kerstrecept is.

Recept: https://www.flyingfoodie.nl/recept/kabeljauw-met-spruitjespuree-en-garnaaltjes/

Geen opmerkingen: