zondag 1 mei 2022

Het dak op

Er is in dit huishouden nog een issue. Wij hebben al vanaf het begin hier zonnepanelen en steeds meer buren volgen. Nu gaan onze naaste buren zonder zonnepanelen ook zonnepanelen nemen, en zij hebben op grond van luchtfoto’s geconstateerd dat de onze net op/over de erfgrens liggen. Het kan dus  zijn dat hún zonnepanelen straks strak tegen de onze aan komen te liggen en een schaduw gaan werpen, waarschuwen zij ons. O?

Dus zijn we al weken bezig om aan een hele lange ladder te komen die het dak haalt. Ik vraag in de straatapp of  iemand misschien zo’n lange ladder heeft. Eerst biedt buuurman Willem een lange ladder maar die is wel heel lang maar niet lang genoeg. En dan buurman Chiel. Die ladder moeten we op de uitbouw tillen en dan klimmen maar.

Vandaad is het zo ver. Ik moet er niet aan denken om die ladder op te klimmen maar Bobby doet het zo. Raar dat je die panelen door een firma laat neerleggen en geen idee hebt. Eenmaal boven neemt Bobby alle zonnepanelen met lauw water af. Wanneer hij eindelijk weer beneden komt blijkt dat hij geen foto’s heeft gemaakt. Mag hij nog een keer. En zo ziet het er uit.

Geen opmerkingen: