dinsdag 29 november 2011

Suzanna's Diary for Nicholas

En als we dan die RTV-pagina hebben, dan kunnen we gaan discussiëren of een film als deze op de site moet/mag/kan. Een RTL8-tearjerker. Ik kwam erop door een aantal ankeilers op de zender zelf. Ik was niet van plan te gaan kijken maar op mijn TVGIDS-appje staat dat de hoofdrolspeelster een uitgeefster is. Dan móet ik natuurlijk wel kijken. De VPRO-gids geeft twee sterren slechts.

Een hoofdpersoon van Suzanne's Diary is een redactrice bij een uitgeverij die verliefd wordt op een duistere ontoegankelijke schrijver. En zwanger. En dan loopt hij zomaar weg met de tekst 'Ik kán het niet'. En dan stuurt hij haar dicht dagboek toe.

Je zal ze de kost geven die lekker op de bank gaan zitten kijken. Ik heb er in elk geval soort van genoten. Het is ook nog een boekverfilming ook, van een boek van James Patterson. Hij zou in de rubriek kunnen.

Een van de twee vrouwelijke hoofdpersonen is Christina Applegate, die in 'Married With Children' dochter Kelly Bundy speelde.Die kun je toch niet zo goed serieus nemen als huisarts.

Geen opmerkingen: