woensdag 27 februari 2013

Cabin size

Het reiskoffervraagstuk. Ik vind 't behoorlijk clichématig vrouwelijk en irrationeel van mezelf, maar ik ga toch voor de kleur. Petrol. Van het merk LIV. Op het plaatje rechtsonder. Die linker is toch te aqua. Mijn Kipling zomerhutkoffer is ook petrol, evenals mijn leren jas en het werkje in mijn zwarte winterjas uit Langres. Dan pas ik bij elkaar.

Bijna ga ik overstag voor de damestassen van het merk Fossil. Zie onder. Het is maar goed dat ik niet vaak ga shoppen, want wat ben ik bevattelijk!. Het idee is een zákenkoffer, Lucie Theodora! Je gaat op zákenreis. 

Ik koop géén Samsonite, hoewel die er echt handig uitziet, overal is aan gedacht, maar wat is dat saai. En duur! Er zijn nog twee handige koffertjes die 'maar' 30 euro kosten, maar die zijn dan weer hardroze of hard-aqua. En waarom mag ik niet met een modieuze Fossil-bloemetjestas op zakenreis? Dat is ook maar een mindset. Maar die tas is te kléin. Er moeten computers in, toiletartikelen, schoone sokken een schoon t-shirt, een boek. Dat past niet in zo'n bloementas.

Het wordt al met al nog een langdurig uitje, want ik moet ook nog naar elektrowinkel Aurora voor een Engelse tussenstekker. Daar wil ik voor terug in de tram alle losse spulletjes in de nieuwe koffer stoppen en blijkt de rits stuk. Grr. Ik krijg de koffer met geen mogelijkheid weer dicht. Ik zie me al op zakenreis te Schiphol. Terug naar de vierde etage van V&D, waar de lift stuk is.

Geen opmerkingen: