woensdag 27 februari 2013

Handbagage

Ik ga een bijzonder etmaal tegemoet. Daarover wellicht later meer. Nu moet ik op mijn halve vrije dag eerst naar V&D of de Albert Cuyp. We gaan namelijk met EasyJet en ik mag van de organisatie alleen handbagage mee. Dat scheelt tijd bij in- en uitstappen. Maar het is iets pathologisch. Terwijl ik doorgaans best trefzeker en besluitvaardig ben word ik bij het kiezen van een koffer onbegrijpelijk besluiteloos. En kies ik uiteindelijk een verkeerde koffer, zodat ik elk volgende tripje met het zelfde probleem kamp.

Bij Easy Jet mag je één stuks handbagage, van 56x45x25cm, en niet een extra handtasje erbij ofzo. Die moet je er dan in proppen. Ik zie er een beetje tegenop. Een jaar geleden heb ik dezelfde gang gemaakt, ook nog langs de Kipling-winkel aan de Heiligeweg, en ik wíst het niet, ik wíst het niet. Het probleem is de kleur en het materiaal. Het moet een eigenzinnig géniaal gekozen koffertje zijn, niet zwart, niet grijs, niet signaalrood, niet kobaltblauw, maar iets dat míj uitdrukt, en helaas, dat koffertje vind ik nergens.

En natuurlijk moet ik Engelse tussenstekkers voor het opladen der apparaten en een kaboutertoilettasje, kaboutertubetjes shampoo, crème, en tandpasta en meer van die ongein. Ik die altijd alles XL koop...

Geen opmerkingen: