zondag 17 november 2019

Mozzarella

Mijn laatste eenvoudige en heerlijke recept (voorlopig) van Pascale Naessens. Ik had haar kookboek geleend van de bieb en kon het niet verlengen. Want het was alweer gereserveerd. Tomaten, spinazie, mozzarella, kappertjes en Provençaalse kruiden. Ik vertelde K. over Pascale en die bleek ook fan van haar te zijn. Vanwege haar kookkunsten en haar keramiek. Echt opvallend eenvoudig en smakelijk.

Nu heb ik deel 2 gereserveerd. Ik vind de boeken als boek beetje duur e pompeus, de vele paginagrote foto’s van de graatmagere kokkin in haar beeldschone keuken en tuin hoeven voor mij niet zo. Ik wil liefst alleen de recepten - en één plaatje van het recept zodat alleen al bij het zíen het water je in de mond loopt. 

De site van Pascale is heel aantrekkelijk, vooral op de computer te bezoeken, werkt niet zo op de telefoon, daar verwijst wel alles naar die boeken, koop-mijn-boeken, maar er staan ook recepten op. Dan zie je alleen maar verrukkelijke plaatjes zonder titel en als je erop klikt klapt het recept tevoorschijn. 

Geen opmerkingen: