maandag 16 mei 2022

Gerakas

Ons authentieke Griekse huisje hebben we gehuurd via Ross Holidays. Griekenland specialist. Ik had eerst zelf via aanbiedingen en Airbnb iets gezocht dat ik aardig vond, maar dat leek een speld in een hooiberg. Terwijl Ross Holidays daarin gespecialiseerd is. Huisje, vlucht, transfer. En, blijkt nu, ook een reisleidster: Nicole. Zij heet ons welkom op het vliegveld, zorgt voor de transfer. Geeft ons tips, helpt ons aan een auto als wij dat willen. Zij ontzorgt. Wij kunnen haar altijd bellen. 

Wij reizen meestal op de bonnefooi, dus ik ervaar het een beetje als betuttelend, maar goed, dankzij haar gaat de morgenochtend hier een otootje bezorgd worden. Op de een of andere manier heb ik bij het opruimen van de portefeuille vooraf aan de vakantie mijn rijbewijs eruit gedaan, dus nu mag ik ik niet rijden (shit) en mag Bobby chaufferen. 

Vandaag hebben we echter nog geen auto en gaan we lopend naar het strand. Het Gerakas-strand (dat van die schildpadjes) is 35 minuten lopen. Volgens  Bobbys reisgids is het het mooiste strand van het hele eiland.

Geen opmerkingen: