dinsdag 1 februari 2022

Kijken kijken niet kopen

Naar de grote Kringloop De Arm in Hoograven om te zien wat ze aan meubeltjes hebben die ik in mijn tuinhuisje zou willen. Ideeën opdoen. Nog niet zoveel.

Alle meubels hier zijn veel te groot. Aan de Zeeburgerdijk had ik twee kleine vierkanten  beukenhouten tafeltjes voor in de keuken gekocht maar weggegeven toen ik naar Utrecht verhuisde. Die zouden nu hier weer goede dienst doen. Twee ‘sidetables’ zie ik misschien onder de vensterbanken goede dienst kunnen doen, maar ze zijn een beetje Ikea-achtig. Wit. Maar deze winkel gaat om 17u dicht. Ik kan maar een kwartier kijken.

Dan maar even naar Hornbach voor wat matten en een snoeischaar, om ergens te beginnen. Daar hebben ze ook enorme canvas reproducties met bloemstillevens uit het Rijksmuseum. Misschien is dat vrolijker dan het idee van een kapelletje. En misschien lichtdoorlatend folie met wuivend bamboe voor op de ruiten aan de pad-kant.

Bij de verven pak ik wat kleur combinaties om te kijken wat me zou bevallen. Leuk leuk leuk om dat allemaal af te wegen.

Leuk om zo te fantaseren.

Geen opmerkingen: