donderdag 12 oktober 2023

Wasmachine

Nieuw project: de wasmachine is stuk. Hij maakte heel veel herrie bij het centrifugeren en de was was niet meer goed droog en rook niet lekker. Toch ga ik dan nog even door. Bobby vindt in het filter allemaal gruis, vermalen onderdelen, dus het is tijd voor de wasmachineman. De vorige keer was hij me goed bevallen, hij kwam via een centraal telefoonnummer, zo’n tussenpersoon die zorgt dat ze bij Google bovenaan komen te staan, maar hij was gewoon van een winkel hier aan de Straatweg. Toen was de pomp kapot. Nu zegt de monteur met een blik in de machine: Total loss. De lagers zijn kapot. Einde oefening. 

Ik had een bovenlader, nog uit de tijd dat ik klein behuisd was, dat vond en vind ik prettig want dan hoef je niet te bukken, maar er kan wat minder wasgoed in. In je eentje maakt dat niet zoveel uit, maar als je met meer mensen leeft moet je dan wat vaker wassen. 

Bobby gaat een heel warenonderzoek doen op de site van Coolblue om goed beslagen ten ijs te komen,  nou vooruit dan maar. Ik wil een machine met een eenvoudige bediening, energielabel A, korte programma’s. Maakt me niet uit welk merk, maar eens kijken wat hij heeft staan.

- De verhaallijn 'Wasmachine':

Geen opmerkingen: