vrijdag 7 juni 2013

Intussen op het balkon

Het huis aan de Rubicondreef is verkocht. Sterker nog, het waren er twéé. Ze stonden allebei al maanden te koop en nu zijn ze ineens deze week allebei verkocht. We hebben een afspraak met de makelaar. Die gaat nu dus niet meer door. Dan mag ik nu al op vrijdagmórgen bijkomen van de afgelopen werkweek. 

Twijfel wat ik zal doen. Op Bobby's galerij zonnebaden of naar de Maarsseveense naakten. Ik besluit tot het eerste en doe mijn nieuwe slangenprinten badpak aan, want met al die passerende buurvrouwen, je weet niet of topless hier gewaardeerd wordt.

Mag ik een foto?!! appt Ann. Happig. Van mij in dat badpak. Ik app haar bijgevoegd plaatje. Dat is mijn badpak. sinds twee maanden. Het getuigt toch wel van lef en voorstellingsvermogen dat ik op grond van zó'n plaatje zo'n badpak aanschaf. Al zeg ik het zelf. En het staat me best.

Er loopt een dikke installateur met zware installatiekoffertjes rond op de galerij, op deze gewone doordeweekse vrijdagmorgen. Hij kijkt verlegen helemaal om mij en mijn slangenprinten badpak heen.

Geen opmerkingen: