zaterdag 8 juni 2013

Het Groene Hart

Vroeger hadden we eens per jaar Familiedag rond Mutti's verjaardag. Al haar nageslacht kwam jaarlijks richting Emmen. Ik heb een vruchtbare familie dus het werden er steeds meer. Nu Mutti niet meer bij ons is, bedacht Zus4, gaan we er gewoon mee door. Zij drukte en trok en kreeg ons allemaal weer tezamen. 

Plaats van samenkomst 2013: recreatieboerderij De Boerinn te Kamerik, in de weilanden in het Groene Hart vlak boven Woerden. Daar kunnen families, bedrijven, klassen, vrijgezellen, en wie al niet, de dag van hun leven hebben. Met veel vertier en spellen. Ik heb een beetje de oude rol van Mutti overgenomen, met de inbreng Voor-Mij-Hoeft-Het-Allemaal-Niet, maar ik doe wel mee en we weten allemaal heus wel dat ik achteraf heel enthousiast zal zijn.  

Het programma: 's ochtends keuze uit kanoën of oudhollandse spelen, 's middags Klompengolf. Tussen de bedrijven lunch, en barbecue toe. Ik doe alles volop mee.

Het is een grote succesformule, er komen daar op zo'n zaterdag geloof ik wel 400 mensen. Na afloop is iedereen het erover eens: dit wordt een nieuwe traditie: voortaan doen we elk jaar op eerste zaterdag van juni familiedag.



Geen opmerkingen: