dinsdag 31 oktober 2017

Tv

Wat moeten we deze week toch enorm veel kwesties bijhouden op tv. Heel vervelend als je weinig tv kijkt. ‘Charlotte Mutsaers maakte het gisteren bij DWDD alleen maar erger!’ mailt Bien. Huh? Heb ik wat gemist?  En de Volkskrant van afgelopen zaterdag had ik ook al niet gelezen. Ze had tegen de krant gezegd dat ze inderdaad de kinderporno die ze bij haar overleden broer had gevonden had doorverkocht. Zoals in haar nieuwe boek Harnas van Hansaplast staat. En ik léés dat boek.

En dat was niet wáár, maar het stond in haar boek en haar boek zou ze nooit afvallen. Het is háár logica die niet iedereen begrijpt. Ze kon het ook niet zo goed uitleggen en Van Nieuwkerk vatte het niet. 

Zelf was ik meer bezig met de Catalaanse president Carles Puigdemont die naar België gevlucht is en nu is Belgie bij het Spaans Catalaanse conflict betrokken. En met Gijs van Dam die naar eigen zeggen Jelle Brandt Corstius indertijd níet verkracht heeft. En Jelle zegt dan wel. Zijn woord tegen het zijne. Waarom zou Jelle dat naar buiten brengen als het niet waar is? is dan de vraag. Maar dat kan Jelle alleen zelf zeggen en die zegt dat het wel waar is. Ik hoop dat het gauw weer over is met al die kwesties. 

Geen opmerkingen: