zondag 14 april 2019

Spelen

Het was allemaal één groot feest. Ik was nog bang dat er niemand zou komen, maar dat bleek geenszins het geval. Er kwamen best veel mensen. De feestelijke opening van het Park was al leuk met de speeches, en er was een accordeon met trommel voor het tromgeroffel en het feestelijke gevoel.

Maar het hoogtepunt was de opening van het Speelbos Zuilen. Wat een mooie Speelbos en gratis toegankelijk en hartelijk welkom. Leuke spelletjes. Er was ook een silent disco waar ik aan mee heb gedaan. Dan heeft iedereen (kinderen en hun moeders) een koptelefoon op zijn of haar kop, waar iedereen hetzelfde op hoort, en dan ga je samen dansen of de aanwijzingen die je krijgt opvolgen. Heel vrolijkmakend, saamhorig en wat al niet. De buitenstaander horen niets. Ik was geloof ik een beetje een rare 'oma' die meedeed, maar dat gaf niet, want iedereen was raar aan het dansen.

Daarna hadden we nog wat anders en wel te Gouda, wat ook heel leuk was, en toen was ik bijna die hele opening van ons Park vergeten. Maar toen ik thuis kwam bleken allemaal vreemde mensen mij hun foto's van de opening gestuurd te hebben, met het verzoek ze op Facebook te plaatsen. 

Op zo'n dag word je even weer optimistisch van de mensheid. Allemaal mooie saamhorigheid.

Geen opmerkingen: