donderdag 28 juli 2022

Aankomen

We moeten nog een beetje aankomen. Doe je dat door de omgeving te verkennen of door op de camping te blijven? Na de veel te lange wandeling van gisteren (en zonder proviand) beginnen we met op de camping te blijven. Ik maak een tekening van de vuurtoren van gisteren op de Kaap Fréhel. Dat is nog een heel gedoe, want de lucht was grijs en het gras beigegeel verdroogd. Ik zie op internet plaatsje van de vuurtoren bij blauwe lucht, malsgroen gazon, bloemen, struiken. En hier lopen dan ook nog eens honderd toeristen, die heb ik alle honderd weggelaten. Wel mooi weird zo.

De tweede tekening is van het hoopje huizen naast de camping die ik in de avond tegen het vallen van de schemer had gefotografeerd. Dan gebeurt er nog weinig spannends met het licht. Bobby leest André Gide en vindt het ook goed op de camping.

De meeste gasten gaan in de loop van de dag een poos weg en komen rond het avondeten weer terug. Er vertrekken buren en er komen nieuwe buren. Vaak mensen met een tentje en twee fietsen. Of een camper en twee e-bikes. 



Geen opmerkingen: