zondag 9 november 2014

Rinske

We doen weer Zin in Zingen. Er zijn meer deelnemers dan ooit. Ik stuur de nieuwsbrief altijd door naar deze en gene, maar niemand komt. Ik snap dat niet. Dit Inloopkoor is een geschenk uit de hemel, puur geluk. Eén keer in de maand op zondag van 14-16 uur in de Lutherse Kerk op het Spui. Ideale zondagmiddagbesteding, ook als je alleen zou gaan. Je hoeft je niet op te geven, je hoeft niet vroeg op te staan, je kunt weer om etenstijd thuis zijn. Wat is de drempel? Er is geen drempel. 

Ik vind t zo leuk dat ik zou willen dat al mijn familie en vrienden ook gaan. De dirigente Rinske is een wonder van aanmoediging en enthousiasme. Kijk maar naar de foto. Alles gaat stromen en iedereen straalt.

We zijn allemaal je reinste amateurs en we zingen zomaar prachtig vierstemmig: 1. Canta, canta, amigo canta; 2. En ik zal je wat vertellen van m'n tante d'r bloes; 3. Soir d' Octobre (un peu d'ombre et de lumiere); 4. California Dreaming; 5. Hijo de la Luna; 6. Baby cares for me; 7. Waltzing Mathilde; 8. The piano man (Billy Joel); 9. Fire, fire fire down below. 
 

Geen opmerkingen: