donderdag 21 mei 2020

Antraciet

Er zijn dagen dat ik V&D ineens ontzettend mis. Naar V&D ging je voor keukenspullen, tekenspullen, kantoorartikelen, beddengoed, handdoeken, koffers... Dat dat kon verdwijnen kon je niet bedenken.

 Zo heb ik al een tijdje een beetje een versleten taupe onderlaken (hoeslaken) die ik gebruik bij mijn donkerrode dekbedovertrek. En van de week scheurde het ook nog eens uit. Dat wil je niet, een scheur in je onderlaken. Maar waar moet je heden ten dage naar toe voor een mooi hoeslaken? Wat ik kan bedenken: internet, de Hema, de markt, Ikea. Maar ik wil niet op internet lakens kopen, ik wil ze uit een winkel. En of op de markt de textielkramen alweer terug zijn weet ik niet. Er was de afgelopen twee maanden op de markten hier alleen voedsel te koop.

Ikea heeft waarschijnlijk de ruimste en kleurigste keus maar dat vind ik best ver weg. Dus kom ik uit bij de Hema aan de Straatweg. Daar hebben ze wel lakens, maar alleen witte en antraciete. Dat is niets voor mij, ik ben meer van de warme kleuren, maar ja. Ik denk: ik pak maar even door, dus nu lig ik op een antraciet laken en op antraciete hoofdkussens. De miskoop van de maand.

Geen opmerkingen: