vrijdag 16 december 2011

Loogman

Ben alweer een tijd niet naar de autowasstraat geweest. De bolide is echt smerig. Waarom eigenlijk niet? Op het bedrijventerrein Amstel Business Park zijn er maar liefst twee. Maar dat gebied is zo uitgestrekt en lelijk en onoverzichtelijk dat je het voor of na een drukke werkdag bijna niet kunt opbrengen om 5 keer mis te rijden. Amstel Business Park is doorsneden van kanalen, snelwegen, en bovengrondse metrolijnen. Er zit geen enkele logica in. Zodra je je in dat gebied begeeft wil je wég. Naar huis.

Wasstraten zijn een soort spookhuizen en ze verschillen heel erg van elkaar. Als je er een keer in geweest bent en je weet hoe de procedure is dan gaat het wel, maar de eerste keer is altijd een beetje eng. Mijn lievelingswasstraat wasdie bij de Haarlemmerstraat, dat is een wasstraat met een bocht waar je doorgetrokken wordt. Maar dat is West. Das war einmal. Ik heb ook al een keer die op het Zeeburgereiland geprobeerd, maar dat is bij een benzinestation, daar moet je je auto in een box zetten en zelf eruit. dat is niets aan. Ik wil door zo'n straat getrokken worden.

Vandaag probeer ik Loogman. Die hebben van die lekker agressieve reclame over autowassen. Het enige minpunt is dat ze alleen tijdens kantooruren op zijn. Maar het weer echt spooky. Ik geniet volop. Na afloop mag je gratis stofzuigen. Heb je een hal vol gratis en vrijwillig stofzuigende mannen!


Geen opmerkingen: