vrijdag 10 januari 2014

Een nieuwe werkweek

Het is zo'n werkweek van beetje veel. Allemaal even leuk en boeiend en spannend en enerverend. Avondje Kleine Komedie, avondje Pakhuis De Zwijger, Avondje Schouwburg te Roosendaal. Steeds na al een hele werkdag. 

Echt leuke dingen zijn het, optredens van schrijvers, muzikanten en visionairen - of wat daarvoor door wil gaan. Er zijn zoveel universa waar je deel van uit kunt maken. Bijzondere universa.  

Werk is dit, en dat de eerste week van het jaar. Want ik heb de ambitie om al onze lieve lezertjes attent te maken op al die parallelle universa. Inspiratie. 

Dit is een jonge schrijfster die een column in de Metro heeft. Ze werkt aan een roman over een jongen die in een hondenkennel van zijn moeder werkt. Ze schrijft raak en rauw. In Pakhuis De Zwijger leest ze voor uit haar werk-in-wording. Er zitten honderden hippe jonge mensen in de zaal. Leuk is dat. 

Maar help, er zijn wel erg veel van die leuke plekken. Ze verdienen allemaal aandacht. Maar ik kan niet overal naartoe. Eerst maar eens een vrijdag onder zeil.

Geen opmerkingen: