zaterdag 21 maart 2015

Rothko

Het voelt allemaal beetje raar. Onvoorstelbaar dat we afgelopen dinsdagmiddag de sleutel kregen. Het voelt als al wéken geleden. Het besef van tijd en gebeurtenissen is helemaal weg. Er zijn nu drie kamers gestuct en een gedeelte van het trappenhuis. De sanitaire ruimtes beginnen ook al een beetje vorm te krijgen.

De tapijtman heeft staaltjes tapijt voor ons verzameld om in de ruimtes leggen waarvoor ze bestemd zijn. In de slaapkamer, de bibliotheek en op de trap. Ja het klopt. Ja het staat. Ja het is goed.

En nu? Eerst maar eens een nieuwe planning maken, want de keukenleverancier was vergeten een vinkje bij onze opdracht te zetten. Nu wordt de keuken pas 13 april geleverd. Daarna kan de vloer.  We gaan bij de bamboezaak langs om te vragen of zij het parket de 15e april kunnen leggen. En om te overleggen over de lak en de plinten.

Het stucwerk is dus heel lichtgeellichtgroen, heel subtiel, het staat mooi bij alles en wisselt per kamer wat de kleur doet. Welkom. Warm. Behaaglijk. Opgewekt.

Geen opmerkingen: