zaterdag 7 maart 2015

Topfeest

Ik heb een tópboekenbal. Vooraf heb ik ferm besloten er niet tegenop te zien, glimlachend door de gangen te schrijden, tevreden te zijn met vluchtige conversaties, niet te drinken en vooral te genieten. Het kleurige jurpje doet haar werk. 

Het programma is goed: met Margreet Dolman, Frederique Spigt, Dimitri Verhulst op accordeon én in duet met Willeke Alberti, en Maarten Biesheuvel. Frederique en Dolman sluiten af met een lievelingsnummer i'm Crazy van Patsy Cline. Ik geniet met volle teugen. Mandy van 23 zegt het allemaal weinig. 

Na het flaneren door de wandelgangen dansen we onszelf helemaal uit onze bol op de muziek van een bandje geheten Vezpa, met nummers uit de fifties en sixties. Dat vindt Mandy gelukkig wél leuk. En ik ben al om half een thuis. 

Het thema van het Bal is 'waanzin', dus er is aankleding met 'gekken' en 'verpleegsters' als in de film One Flew Over The Cocoo's Nest, en iedereen kan op de bank bij Freud. 

Ik tref het DWDD-boekverkoperspanel bij Freud op de bank. Jullie zijn tóp, roep ik, jullie zijn gewéldig. Wat een heerlijke avond!

Geen opmerkingen: