maandag 11 juli 2016

Sandalen

Binnenkort gaan we naar een warm land en ik heb goede stevige, maar liefst ook een béétje good looking sandalen nodig. Mijn huidige dagelijkse Spaanse Yokono-sandalettes zijn voor Zuid-Europese straten niet stevig genoeg. De Teva's (foto) zijn zo'n 20 jaar oud en die kunnen echt niet meer. Die zijn de laatste jaren alleen nog gebruikt om de zee mee in te gaan. 

Zondagmiddag heb ik 5 schoenenwinkels bezocht en alles overwegende werd Clarks nummer 1, maar ik heb die schoenen toch niet gekocht. Twijfel. 

Ik bel Zus2, die altijd hele goeie kleren en schoenen heeft, en vraag naar haar merken.  Ze heeft dagelijkse schoenen van het merk El Natural. En lichte wandelschoenen van Lowa. En vakantiesandalen van Teva. Waarom ben ik gisteren niet bij Bever binnengelopen, vraag ik mij nu af. De bus stopte er voor de deur. 

Het antwoord is bekend. Wandelsandalen vind ik nogal lelijk, daar moet ik veel voor overwinnen. Maar ik voel dat ik ze nodig heb. Maar als het allemaal toch zo erg is als het is, dan kan ik net zo goed nóg een jaartje op de lelijke oude Teva's.

Geen opmerkingen: