zondag 22 augustus 2021

Fotoboek

420 foto's heb ik bewaard van de Zweden-vakantie - en minstens 420 weggegooid, hoor. Die ga ik allemaal uploaden in het CMS van de FotoFabriek teneinde een ter-herinnerings-boek te kunnen maken. Door de foto's bladerend koos ik dit beeld als cover. Maar - zie ik nu - het is een staande foto terwijl  ik altijd liggende fotoboeken maak. Of zal ik dan maar een staand fotoboek maken dit jaar?

'Lagen die stenen zo, of heb jij ze zo gelegd', vroeg M. die ik toen ik daar was de foto had gestuurd. In haar tuintje legt zij stenen die zij vindt in patronen neer. Ja, deze lagen zo.

Verder gaat zo'n day-after-dag zoals die gaat: ik ben al aan de derde was bezig. En dan volgen er morgen vrees ik nog wel twee of drie. Alles weer proper. Ik begin met het onkruid wieden in de 'voortuin'. Daar heb ik ondanks mij hang naar nonchalance blijkbaar toch wel een beetje normen voor. Zoals het nu is met al dat hoge gras uit het grind, dat kan niet. Morgen moet de laurierhaag bijgesnoeid want de buren vinden het niet leuk meer.

Wat is het behaaglijk in een huis. En wat was het lekker in en om de tent. 

Eerst maar eens het wieden en koken van de woekerende rabarber. En lekkere ovenrecepten  uitzoeken die op het vakantiekooktoestel niet konden.

Geen opmerkingen: