dinsdag 3 augustus 2021

Laholm


We gaan naar Laholm, een stadje 10 km noordelijk van waar wij zitten. Klein maar fijn, meer kunnen we na die tweedaagse rit nog niet aan. Mooie Zweedse huisjes, een Zweedse markt, een prachtige Zweedse boekhandel, een ICA-supermarkt, een tekeningen-museum, een mooie kerk, een meanderende rivier, kortom een heerlijk uitstapje om je twee uur kuierend te vergapen en dan weer terug naar de tent. 

Op de camping vermaken we ons met kijken naar de kinderen en hun spelletjes. De trampoline is het magisch centrum van het al, van daaruit waaieren ze in groepjes uit met diverse spellen. Almaar plezier, geen enkel geschreeuw of gedrens. Het is hier een soort Bakkum, waar mensen seizoensplaatsen huren. 

Mijn powerbank is door iemand meegenomen uit de wasruimte waar ik hem té opladen had gelegd. Shit. Lastig. Want ik maak en bewerk best veel foto’s. Nu hang ik de telefoon maar in de bolide aan de lader, in de hoop dat ik niet de hele accu leegtrek.

Tot slot nog even een sfeerfotoreportage van de avondwandeling naar het strand van Skummelövstrand met uitzicht op het Kattegat. (Er zijn hier auto’s op het strand.)



Geen opmerkingen: