maandag 3 september 2012

Colégio 27 Jazz Club

De vakantie is bijna voorbij. Eindeloos duurde die. Het is zaterdagavond. We eten en genieten live muziek in de Colégio 27 Jazz Club in Ponta Delgada. Dat adres staat in geen gidsje maar we liepen er toevallig langs. Zowel het eten, als de locatie, als de inrichting, als de bediening, als de 4 muzikanten op het veel te kleine podium zijn goed. Horeca is geen sterk punt van de Azoren. Je moet het echt treffen. We hadden het biologische restaurant op Flores, en nu dit. Mmm!

Deze vier muzikanten spelen ook louter evergreens, maar weer heel anders. De zijn een beetje Braziliaans denk ik. Heel aanstekelijk. De gitarist/zanger draagt de heleboel. Hij speelt en zingt heel goed en is een charmeur eerste klasse. Een nummer dat ik wil noemen: 'Imagine' van John Lennon in samba-uitvoering.

Als ik de eigenares van de zaak vraag hoe de man of groep heet, en of ze dat op een briefje wil schrijven, komt het hele gezelschap zich aan mij voorstellen, maar zo onthoud ik die namen natuurlijk niet. Dan maar niet.

Geen opmerkingen: