woensdag 18 juni 2014

Boekje is binnen

Me boekje is binnen. De redactrice is een doosje komen brengen met boekjes. En bloemen. En het is héél mooi!

'Vind je het mooi Vind je het mooi? Vind je kleur van het omslag goed? Zijn de reproducties goed???  'Eh', zeg ik aarzelend, 'het is wat paarser dan het dieppaarse blauw van de proeven, maar dit is ook goed! En de tekeningen, ja eh, een beetje anders dan de originelen, eh, maar eh, heel mooi!'

Als ze weer weg is roep ik Reenske. 'Kijk! Mijn boekje! Kijk!' Zij kijkt en wil meteen een middag mindfullness rond mijn boekje organiseren. Volgens haar kunnen mindfullness-docenten het heel goed gebruiken bij hun cursussen mindfullness. Lijkt mij uiteraard uitstekend!

Nu ga ik proberen het niet aan iedereen weg te gaan geven, in al mijn gulheid, maar de mensen te bewegen het te gaan kopen. Zodat er al ras een twééde druk moet komen.

Gisteren kregen de mensen die het boekje probeerden te bestellen de melding dat het nog niet leverbaar is. Dat moet nu ongeveer over zijn, verzekert mij de redactrice. En inderdaad, er staat nu: 'Uit voorraad leverbaar'. Bij CB kan het nog wel een week duren, zegt ze, voordat het in de systemen van de andere webwinkels zit, maar als u het direct bij de uitgeverij bestelt, dan komt alles goed.

Te bestellen bij Uitgeverij Meinema.

Geen opmerkingen: