vrijdag 21 juli 2017

Voetbalplaatjes

Op de bank met het EK vrouwenvoetbal. Ik vind voetbal ineens heel erg leuk. Al die meisjes met die paardenstaarten. Ik weet niet of u kijkt en of u 'onze' Leeuwinnen kent, maar ik zou zo voetbalplaatjes van ze willen. 

Zus4 in MeckPom die het meest van de Geschwister into sport is heeft nog niet gekeken, zegt ze desgevraagd. Dat komt deels doordat haar zonen vrouwenvoetbal stom vinden, appt ze. Dus die hebben dat niet aan staan. Dat is achterhaalde bullshit, app ik vriendelijk terug, zeg maar tegen ze dat zelfs Johan Derksen zijn ongelijk in dezen heeft bekend. Het Nederlands vrouwenelftal is goed en Vivianne Miedema is favoriet. Daar plak ik dan een voetbalplaatje bij. Ze is meteen overtuigd.

Sari van Veenendaal
Shanice van de Sanden
Zelf ben ik eigenlijk het meest dol op de keepster, qua type. Ze lijkt een beetje op Tante Sidonia. Ze heet Sari Van Veenendaal, ze begon bij FC Twente en zit nu bij Arsenal. En ook Shanice van de Sanden met haar kort gekapte hoofd spreekt erg tot de verbeelding. 

Vivianne Miedema
Wat ook erg leuk is is het publiek. Al die meisjes en vrouwen die helemaal voor hin eigen plezier komen en niet met hun man mee. Bobby en ik zitten om de bank met bier en chips zoals we nog noooit op de bank hebben gezeten met bier en chips. Vivienne Miedema mag dan favoriet zijn, maar ze komt nog niet zo uit de verf, vinden wij. En we bespreken de wippende paardenstaarten en de kleine afgebonden borstjes. Want daar kijkt iedereen natuurlijk ook naar. Ik ook.

Geen opmerkingen: