dinsdag 29 augustus 2017

Kopergoudblond

Ik heb het er wel vaker over: de kleur kopergoudblond. Die is een van mijn levensthema's. Nou, de ene kopergoudblond is de andere niet. Een tijdje terug had ik een kleur van de Hema die echt mooi natuurlijk was. En helemaal niet duur. Maar soms hebben ze hem ook niet en je moet er maar net aan denken als je een Hema passeert.

In het zonovergoten Noord-Italië was mijn haar geheel geblondeerd geraakt én met groeiend grijs randje. Ik vind dat t niet meer kan en zo geraak ik ineens bij de Etos. Alle merken 'kopergoudblond' kosten er €16,99 en dat vind ik belachelijk omdat diezelfde merken in veel buitenlanden slechts 3 euro kosten.

Is er geen Etos kleurshampoo, vraag ik bij de Etos want die plank is leeg. Welke kleur, vragen de verkoopsters, blij met een klant.  Wij hebben sinds een paar maanden in ons nogal kleine winkelcentrum ook een Kruidvat en die is erg populair. 'Kopergoudblond!' zeg ik. Blijken ze in de bak met 'Sales' twee pakjes kopergoudblond te hebben, die zijn afgeprijsd naar 3 euro én nu ook nog eens voor de helft van de prijs. De verkoopsters komen er dolblij mee aanhuppelen. Ik neem ze natuurlijk alle twee, hoewel dat tricky is. 

Oei. Toch best leuk? zegt Bobby aarzelend. Het is weer knaloranje. 

Geen opmerkingen: