woensdag 9 augustus 2017

Stadje

De dagen met een tekening zijn de beste. Ik teken meestal een foto na. Maar dan moet je die foto wel vinden. Er zijn hier geen ansichtkaarten te koop met afbeeldingen die ik geschikt vind. En met de foto's op de telefoon en de felle zon, dat werkt niet.

Deze afbeelding vind ik in ons ANWB-Extra-reisgidsje. Toen we gisteren door Bruneck liepen wist ik niet hoe ik het moois allemaal in beeld moest krijgen. Zo dus. Maar dan moet je wel een goeie groothoek hebben. En sinds ik met de telefoon fotografeer heb ik al die mooie lenzen niet meer.

Tekenen kost best veel tijd. Zoals altijd heen en weren we veel over wat we gaan doen en niet. Gaan we sightseeing doen of niksen bij de tent. Zijn we helemaal naar de Dolomieten afgereisd om te niksen bij de tent? En gaan we vroeg opstaan of uitslapen? Bij Bobby is on 09 uur opstaan heel vroeg. Dan is de halve camping al leeggestroomd. De mesen hier gaan vroeg op pad en vroeg naar bed. Om 22 uur is de camping alweer helemaal duister. Behalve dab in onze tent.

Ik geloof dat we het allemaal wel goed doen. Niet te ambitieus. Per dag bekijken wat we willen. En eens per drie dagen een dagdeel voor een tekening.

Geen opmerkingen: